Skip Navigation LinksAnnouncements
All Announcements

Database on Trial - Legal Database (Online Turkish Law Database)

Published Date: Monday, 11 March 2019

Değerli Okuyucularımız,

Hukuk alanında yayınlanmış kitap, dergi ve Yüksek Mahkeme kararları, mevzuat gibi belgeleri  içeren Legal Veritabanı (Online Hukuk Veritabanı), 08 Mayıs 2019 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.


TRIAL


Kitap Ve Dergilerhttps://legal.com.tr/

Legal.com.tr adresinden tüm Legal dergi ve kitaplarının geçmişten bugüne kadarki tüm yıllarını görüntüleyebilmektesiniz. Genel arama butonundan istediğiniz kelime, karar ya da makaleyi arama yapıp bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabilmektesiniz. Bulduğunuz veriyi yazıcıdan çıktı alıp kopyalama yapma imkanınız bulunmaktadır. Kullanımı için; legal.com.tr adresine giriş sağlayıp sağ üstte ki "online kütüphane" bölümünü tıkladığınızda size tanımlanan tüm kitap ve dergilerimizi görüntüleyebilirsiniz.

Legalbank İçtihat ve Mevzuat Programı (Elektronik Hukuk Programı):  https://legalbank.net/

* Yenilenen görünümü ile "Legalbank Hukuk" programı artık daha pratik ve kolay! Aradığınız tüm karar, mevzuat, belge ve dilekçelere hızlıca ulaşabileceksiniz.

* Artmaya devam eden karar sayımız 2000.000'i aşmıştır. Uzman hukukçu kadromuz tarafından özetlenen, ilgili mevzuat ile ilişkilendirilen ve kavramlanan Yüksek Mahkeme kararlarına kolayca ulaşabilecek ve faydalanabileceksiniz. Yaptığınız arama sonucunda ulaşamadığınız kararları mail yolu ile talep edebilirsiniz. Legalbank Mevzuat ve Kararlar Bankası isimli ürünümüz güncel ve geçmişe yönelik tüm hukuki belgelere internet üzerinden erişebilmenizi sağlayan bir elektronik hukuk bankasıdır. www.legalbank.net internet sitesi üzerinden 7/24 saat esasına göre online erişilebilmektedir. Legalbank yüz binlerce Yüksek Mahkeme Kararı, Mevzuat, Dilekçe ve Belge Örnekleri, Gerekçeler vb. bilgi ve belge içermektedir. Mevcut belgeler her gün düzenli olarak güncellenmekte ve yüzlerce yeni belge eklenmektedir. Her sabah Resmi Gazete doğrultusunda güncellenen sistemimiz sayesinde tüm hukuki belgelerin en son hallerine ulaşabileceksiniz.

 

Not: Kütüphanenin tüm veritabanlarına, web sayfamızdan erişebilirsiniz. http://library.emu.edu.tr

Detaylı bilgi için telefon numaraları: 2741, 2715

Saygı ile

Doğu Akdeniz Özay Oral Kütüphanesi 


EMU Websites