Skip Navigation LinksAnnouncements
Tüm Duyurular

Deneme Amaçlı Veritabanı - SAYISAL KİTAP

Yayınlanma Tarihi: 5 Ekim 2021, Salı

 

 

Değerli Kullanıcılarımız,
E-kitap ve E-dergi sunan SAYISAL KİTAP Veritabanı, 05 Kasım 2021 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır.

Erişim Adresi: www.sayisalkitap.com

SAYISAL KİTAP, içeriğinin güncelliği, okuma ekranının gelişmişliği ve ister tek tek isterseniz de konu paketlerine abonelik imkanı sunması açısından öne çıkmaktadır. SAYISAL KİTAP içeriğinin yarıdan fazlası son 5 yıldaki; %88'i ise son 10 yıldaki yayınlara aittir.

Yayınevleri
Alef, Alis, Ankara Üniversitesi, Arkeoloji ve Sanat, Bilgi, Bulut, Ceres, Edebi Şeyler, Ege, Evrensel, Galeri Nev, Gerlach Press, Gita, Günışığı, Homer, İş Bankası, Kaynak, Kelime, Kırmızı Kedi, Literarür, Logos, Maya, Nesin, Notos, Optimist, Öteki, Ötüken, Pusula,  Redhouse Kidz, Sadberk Hanım Müzesi, Selenge, Sis, Sosyal Araştırmalar Vakfı, Tekir, Tudem, Varlık, Yapı Kredi, Yordam, Zoe.

Dergiler
221B Polisiye, Anlatıcı, Bilim ve Ütopya, Episode, Episode Yerli, HR İnsan Kaynakları, tüm sayılarıyla Notos Dergisi, Öykü Gazetesi, Plak Mecmuası, Sözcükler, Toplumsal Tarih Dergisi, Varlık Dergisi, Yapı Kredi'nin Cogito ve Kitap-lık.

Açık erişim/Ücretsiz yayınlar
Akbank Sanat Yayınları, ART Unlimited Sanat Dergisi, Bikepedia Dergisi, BRIQ Journal, İzmir Akdeniz Akademisi, Keçi Edebiyat, Kültürel Mirası Koruma Derneği, SineFilozofi Dergisi, Tema Vakfı ve Terakki Vakfı Okulları e-kitap ve e-dergileri.

Not: Kütüphanenin tüm veritabanlarına, web sayfamızdan erişebilirsiniz. http://library.emu.edu.tr
Detaylı bilgi için telefon numaraları: 2741, 2715

Saygı ile
Doğu Akdeniz Üniversitesi Özay Oral Kütüphanesi

DAÜ Web Siteleri